מוצרי בקר לבישול ממושך ואפייה בתנור
מיין לפי
הצג בעמוד
נתח שריר הזרוע, פרוס עם עצם מח במרכזו
נתח אסדו ללא עצם, נתח שומני המיועד לבישול ארוך בעל טעמים חזקים ונפלאים. מומלץ להמעיט בתיבול לשמירה על טעמו הייחודי של הנתח
בשר טחון ברמת שומן לפי בחירה. רמת שומן גובהה לצלייה ובישול רמת שומן רגילה לבישול בלבד רמת שומן נמוכה לבישול
נתח פופולרי מאד לתנור ומעשנה. דורש צלייה איטית וממושכת, בעל מרקם סיבי אך נקי מרקמות חיבור ואידיאלי גם לפסטרמות קרות
בשר בקר טחון מעורב עם בשר ושומן טלה, מיועד לצלייה מהירה, קבבים וארייס.