חיפוש
עברית
כל הקטגוריות
    תפריט סגור

    תו התקן "גדל בחווה"

    תו האיכות "גדל בחווה" של חוות יהודייה

    גידול נאות: כל הבשר המשווק תחת התו, מקורו בבקר ישראלי הגדל בחוות בקר לבשר שעיקר גידולו הינו במרעה הפתוח. כל עגל ועגלה נולדים במרעה וגדלים לצד אמהותיהם במרעה פתוח בין ארבעה לעשרה חודשים . המשך הגידול והפיטום נעשה בחצרות מרווחות ומוצלות תוך דאגה מתמדת לרווחתם של בעלי החיים ע"י הקפדה על ניקיון המים והחצרות ועל המזון הטרי המוגש להם מדי יום. כל תהליך הגידול עד השחיטה עצמה מלווה על ידי עובדי החווה הקבועים ונעשה מתוך כבוד ואחריות לבעלי החיים.

    ללא אנטיביוטיקה: בכל תהליך הגידול, אנו, בחווה, נמנעים ממתן אנטיביוטיקה במזון המוגש וכן ממתן זרזי גדילה (שהם סוג של אנטיביוטיקה גם). מתן אנטיביוטיקה מניעתית ומתן זרזי גדילה הינם פרקטיקות גידול נפוצות מאוד בארץ (נמצא כברירת מחדל אצל רוב הספקים במזון פיטום לבהמות) ועיקר הסכנה לאדם בשימוש בו הינה התפתחות של חיידקים עמידים לאנטיביוטיקה. אנו בחווה מטפלים בבעלי החיים בפיקוח צמוד של וטרינר המתמחה בגידול פרות ומשתמשים בטיפול אנטיביוטי נקודתי רק בהוראת הורינטר ורק לטיפול ממוקד במחלות זיהומיות.

    100% חקלאות מקומית: מוצרינו הינם תוצר של עמל רב ושל טיפול מסור בפרות במרעה המשתרע על פני מרחבי רמת הגולן. מוצרינו מתהדרים בכך שכל שרשרת הגידול הינה תוצר של חקלאות ישראלית ועבודת כפיים יום יומית.

    עוף חופש - העוף שלנו גדל בלולים בגליל ובגולן תחת פרוטוקול גידול ייחודי. הגידול מתאפיין במרחב מחייה גדול במיוחד עבור העופות ובמתן אפשרות לעוף לגדול בתנאי תאורה של יום ולילה לפי עונות השנה. המזון בו אנו משתמשים ייחודי ומורכב ממגוון גרעינים לא מעובדים וללא כל תוספת מלאכותית, אך ורק מה שהטבע מציע. כתוצאה משיטת גידול מסורתית זו העוף שלנו יותר טעים